БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес во 13.00 ч. во фоајето на Хотел Епинал се одржа пригодна предновогодишна престава за дечињата од вработените на хотел Епинал. На крајот од преставата пристигна и Дедо Мраз кој дополнително ја развесели атмосферата и им подели новогодишни пакетчиња и подароци.

Честити празници на сите!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here