hdr

ЈОХХ, текстилна компанија започна со отварање на сопствени бутици низ цела Македонија и деновиве се подготвува и за големо отворање и во Битола.

Основната дејност на Јохх е покрај производство и продажба на машка и женска гардероба на големо и мало – и тоа јакни, фармерки, панталони, кошули, блузи, дуксери, тренерки и др…

Целата колекција на ЈОХХ за бргу ќе ви биде достапна и во Битола на најубавата улица на светот…

Да им посакаме добредојде…

ЈОХХ