Нова продавница во Битола за професионална хигиена лоцирана на ул. Солунска 212 кај семафорите Стара Болница.

Тука можете да ги најдите сите производи за одржување на хигиената во вашиот дом и компанија. Kомплетни хигиенски решенија за вашите компании, канцеларии и домови, хартија, алатки, прибор и машини за чистење.

Напомена: Ова се професионални производи и разликата веднаш ќе ја воочите во споредба со конвенционалните производи од истите фирми кои се продаваат во локалните продавници. Цената е многу поволна.

Од омекнувачи, течни детергенти со кои можете да исперите стотици килограми алишта, до сетови за флеки, одстранувачи на масло, боја за чевли, џус, кафе, чај, мастики за џвакање, до концентрирани шампони за перење теписи и кревети.

Професионални CIF производи за каменец, нечистотија, муфла безбеден за употреба со прекрасен мирис и мн.други производи…

Бесплатно професионално советување за отклонување на сите ваши грижи и проблеми кои ги создава модерниот начин на живот.

Повелете контактирајте не на семафорите кај некогашната Стара Болница, улица Солунска бр.212 Битола.

За нас не постои проблем кој е без решение!

Посетете не во работно време од 09-17.00 ч. секој работен ден плус сабота од 10-14 ч.

Ви благодариме и добредојдени сте!