БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

“Како да сме проколнати, кога конечно се случи смената на генерации во Чкембари, кога конечно добиваме база на 50-тина здрави и млади деца, кога секоја нова утакмица се појавуват нови деца, желни за спорт, тогаш нашиот Пелистер не разочарува. Не баравме да победите, само да изгините, и ние заедно со вас. Како да ги мотивираме сега децата да идат по утакмици? Следен домашен меч е со вардар. Со овие неписмените успеавме да се избламираме, со скопјани шо да очекуваме?
Дечки, сите вие нови Чкембари, сите претходни генерации на Чкембари ги красеше една работа, ИНАЕТ. Бидете и вие такви, многу сакале да не нема, ама ќе не има. Не се откажувајте на вистинската страна сте! ”

Чкембари Битола фан страна

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here