Време е.

После долги години апстиненција, сонување и чекорење во празно,
конечно дојде нашиот момент. Го играме најбитниот меч во сезоната, како на теренот така и на трибините.
На 26.03. 2022 г. во сабота сите патишта водат кон Скопје, на 26.03 одиме во поход, одиме за да повторно бидиме ветар во грб на нашите херои.
Затоа ова е повик кон сите Чкембари, Битолчани и сите оние искрени навивачи на кои што Пелистер му е секојдневие, ајде сите заедно да напишиме историја.

ИНВАЗИЈА НА СКОПЈЕ!
СОБИР НА БУТКИ: 12:30 часот.

Чкембари Битола