Дома бабам Битола

бабам Битола

…се за Битола

Најновото од Анастасија Митровска- „Тропни ми на порти“, музика, текст и...

Настапот на Анастасија Митровска со "Тропни ми на порти" на Фолк Фест Валандово 2024, конечно достапен на YouTube. Музика, текст и аранжман: Петар Георгиев Калица https://m.youtube.com/watch?si=DLNLFWnqd7jWCT62&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0yidyXrFbNG9Pwyt8DJg22odfxIbHNLoPmDCeblfytOmcxVqqy8z39uvE_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw&v=yfR6rEDZ0jM&feature=youtu.be

Schiller, германскиот пионер на електронската музика е една од ѕвездите на...

Денес ја најавуваме третата ѕвезда која се најде на списокот на ѕвезди за The Stars Symphony, а тоа е германскиот синт-поп мајстор и пионер...

„Секому му го посакувам ова родителско чувство“ : Емотивна приказна на...

Ви ја пренесуваме емотивната приказна на мајката Сара, чиј сопруг Никола присуствуваше на породувањето и така, заеднички, го доживеаа единственото и уникатно искуство на...

За помалку од 24 часа местата за првата детска олимпијада се...

За помалку од 24 часа местата за првата детска олимпијада се пополнија! Ви благодариме на сите што се пријавивте, ветуваме одличен настан. Следете не бидејќи во...