БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Вљубениците на автомобили од CAR CLUB BITOLA изработија видео со дел од членовите на нивниот битолски клуб кое радо го споделуваме со вас:

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here