CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.543. издание, емитувано на 14. октомври 2023:

20. MADNESS – C’EST LA VIE
19. CMC$ F. SAM FELDT – DIRTY TALK
18. ADDISON RAE F. CHARLI XCX – 2 DIE 4
17. PALOMA FAITH – HOW YOU LEAVE A MAN
16. TOM WALKER – BURN
15. AJR – YES I’M A MESS
14. CASSO, RAYE & D-BLOCK EUROPE – PRADA
13. JAMES HYPE & KIM PETRAS – DRUMS
12. JULIE BERGAN – WASTE A TEAR
11. ALOK, THE CHAINSMOKERS & MAE STEPHENS – JUNGLE
10. DJ PRECISE F. JONN HART – WILD
09. DOJA CAT – PAINT THE TOWN RED
08. SAVINE – LONDON, TOKYO
07. ROBIN SCHULZ F. RITA ORA & TIAGO PZK – I’LL BE THERE
06. DENNIS LLOYD – OCEANSIDE
05. CASH CASH F. TAYLOR DAYNE – TELL IT TO MY HEART
04. LOREEN – IS IT LOVE
03. LENNY KRAVITZ – TK421
02. EMPRESS OF F. RINA SAWAYAMA – KISS ME
01. ZARA LARSSON & DAVID GUETTA – ON MY LOVE
(Трета недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
CASH CASH F. TAYLOR DAYNE – TELL IT TO MY HEART
LENNY KRAVITZ – TK421
LOREEN – IS IT LOVE
PALOMA FAITH – HOW YOU LEAVE A MAN
ROBIN SCHULZ F. RITA ORA & TIAGO PZK – I’LL BE THERE
AJR – YES I’M A MESS

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20