CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици.

Еве го последното издание:

1.571. издание, емитувано на 27. април 2024:

20. CAT BURNS – END GAME
19. FAST BOY & R3HAB – ELECTRICITY
18. PURPLE DISCO MACHINE F. ROOSEVELT – HIGHER GROUND
17. NO MONEY KIDS – ROSIE
16. AMBER MARK – COMIN’ AROUND AGAIN
15. TELENOVA – LOST IN THE RUSH
14. TENACIOUS D – BABY ONE MORE TIME
13. BBNO$ – LIL’ FREAK
12. JACK SAVORETTI & NATALIE IMBRUGLIA – ULTIME PAROLE
11. TAYLOR SWIFT F. POST MALONE – FORTNIGHT
10. HOZIER – TOO SWEET
09. CONAN GRAY – LONELY DANCERS
08. PARAMORE – BURNING DOWN THE HOUSE
07. ARTEMAS – I LIKE THE WAY YOU KISS ME
06. MARK KNOPFLER – TWO PAIRS OF HANDS
05. PVRIS – OIL & WATER
04. DAVID GUETTA & ONEREPUBLIC – I DON’T WANNA WAIT
03. INNA – ENFERMA
02. BELLAH MAE – 2053
01. AVA MAX – MY OH MY
(Прва недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
PVRIS – OIL & WATER
HOZIER – TOO SWEET
NO MONEY KIDS – ROSIE
CAT BURNS – END GAME

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20