CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици.

Еве го последното издание:

1.568. издание, емитувано на 06. април 2024:

20. BBNO$ – LIL’ FREAK
19. FALL OUT BOY – SO MUCH (FOR) STARDUST
18. JUBEL – BUTTERFLY
17. MEGHAN TRAINOR & T-PAIN – BEEN LIKE THIS
16. BENSON BOONE – BEAUTIFUL THINGS
15. HOOVERPHONIC – FAKE IS THE NEW DOPE
14. AVA MAX – MY OH MY
13. GIANT ROOKS – PINK SKIES
12. TELENOVA – LOST IN THE RUSH
11. INNA – CHEEKY
10. IMAGINE DRAGONS – EYES CLOSED
09. FAST BOY & R3HAB – ELECTRICITY
08. OLIVIA RODRIGO – OBSESSED
07. SIA F. LABRINTH – INCREDIBLE
06. CONAN GRAY – LONELY DANCERS
05. PURPLE DISCO MACHINE F. ROOSEVELT – HIGHER GROUND
04. PARAMORE – BURNING DOWN THE HOUSE
03. TENACIOUS D – BABY ONE MORE TIME
02. DAVID GUETTA & ONEREPUBLIC – I DON’T WANNA WAIT
01. BELLAH MAE – 2053
(Прва недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
AVA MAX – MY OH MY
DAVID GUETTA & ONEREPUBLIC – I DON’T WANNA WAIT
SIA F. LABRINTH – INCREDIBLE
BBNO$ – LIL’ FREAK
IMAGINE DRAGONS – EYES CLOSED

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20.