CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.557. издание, емитувано на 20. јануари 2024:

20. ANTONIA – HASTA LUEGO
19. KID CUDI – ELECTROWAVEBABY
18. ZARA LARSSON & DAVID GUETTA – ON MY LOVE
17. DADDY YANKEE – BONITA
16. ZARA LARSSON – YOU LOVE WHO YOU LOVE
15. BECKY HILL & SONNY FODERA – NEVER BE ALONE
14. GIANT ROOKS – PINK SKIES
13. GALANTIS & HANNAH BOLEYN – LITTLE BIT YOURS
12. ROBIN SCHULZ F. RITA ORA & TIAGO PZK – I’LL BE THERE
11. JUNG KOOK & USHER – STANDING NEXT TO YOU
10. GAVIN JAMES – WHITE NOISE
09. ARIANA GRANDE – YES AND
08. DECLAN J DONOVAN – HUNGRY HEART
07. ELLA HENDERSON F. RUDIMENTAL – ALIBI
06. LOREEN – IS IT LOVE
05. ALLE FARBEN & LEWIS THOMPSON F. MAE MULLER – LOVE HURT REPEAT
04. JUBEL – BUTTERFLY
03. RHODES – ALL I’VE EVER KNOWN
02. TELENOVA – LOST IN THE RUSH
01. LESCOP F. HALO MAUD – LA FEMME PAPILLON
(Прва недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
KID CUDI – ELECTROWAVEBABY
BECKY HILL & SONNY FODERA – NEVER BE ALONE
ZARA LARSSON – YOU LOVE WHO YOU LOVE
GAVIN JAMES – WHITE NOISE
LESCOP F. HALO MAUD – LA FEMME PAPILLON
ANTONIA – HASTA LUEGO
GIANT ROOKS – PINK SKIES

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20