CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.555. издание, емитувано на 06. јануари 2024:

20. TEDDY SWIMS F. MAREN MORRIS – SOME THINGS I’LL NEVER KNOW
19. TATE MCRAE – GREEDY
18. RENEE RAPP F. MEGAN THEE STALLION – NOT MY FAULT
17. BURAK YETER F. AVALAN – DON’T SPEAK
16. ZARA LARSSON – MEMORY LANE
15. ZARA LARSSON & DAVID GUETTA – ON MY LOVE
14. THE KNOCKS & SOFI TUKKER – ONE ON ONE
13. KASSI ASHTON – GENIE IN A BOTTLE
12. LOST FREQUENCIES – ALL STAND TOGETHER
11. DADDY YANKEE – BONITA
10. DECLAN J DONOVAN – HUNGRY HEART
09. GALANTIS & HANNAH BOLEYN – LITTLE BIT YOURS
08. RHODES – ALL I’VE EVER KNOWN
07. ROBIN SCHULZ F. RITA ORA & TIAGO PZK – I’LL BE THERE
06. ALAN WALKER, JVKE & YUQI – FIRE
05. BLANKA – RODEO
04. JUNG KOOK & USHER – STANDING NEXT TO YOU
03. LOREEN – IS IT LOVE
02. JUBEL – BUTTERFLY
01. TELENOVA – LOST IN THE RUSH
(Осма недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
JUBEL – BUTTERFLY
DECLAN J DONOVAN – HUNGRY HEART

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20.