CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.536. издание, емитувано на 26. август 2023:

20. ANNE-MARIE F. SHANIA TWAIN – UNHEALTHY
19. JOSEPH LAWRENCE – NO GOOD FOR ME
18. OLIVIA RODRIGO – BAD IDEA RIGHT
17. YUNGBLUD – HATED
16. POST MALONE – SOMETHING REAL
15. JOSEPH – FIREWORKS
14. SELENA GOMEZ – SINGLE SOON
13. RITA ORA – THAT GIRL
12. ADDISON RAE F. CHARLI XCX – 2 DIE 4
11. JUNG KOOK F. LATTO – SEVEN
10. USHER – BOYFRIEND
09. CAITY BASER – WHY CAN’T I HAVE TWO
08. BAS F. J. COLE – PASSPORT BROS
07. ALOK F. AVA MAX – CAR KEYS (AYLA)
06. SONNY FLAME F. ROBERT CRISTIAN – MOTIVATION
05. FLO RIDA, WALKER HAYES & SAM FELDT – HIGH HEELS (PARTY DOWN UNDER)
04. CANNONS – DESIRE
03. DENNIS LLOYD – OCEANSIDE
02. TOM SPEIGHT – TRICK OF THE LIGHT
01. ALAN WALKER & ZAK ABEL – ENDLESS SUMMER
(Прва недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
TOM SPEIGHT – TRICK OF THE LIGHT
SELENA GOMEZ – SINGLE SOON
USHER – BOYFRIEND
ADDISON RAE F. CHARLI XCX – 2 DIE 4
YUNGBLUD – HATED

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20