БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Си најдовме интересно видео од YouTube серијалот Discover Macedonia, и нормално е да си ги промовираме и убавините на нашите битолски села. Повелете видеото и браво за нив!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here