БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Среќникот ќе добие 31 милион денари, или околу 500.000 евра. Ливчето е уплатено во Алек Табак Битола 1 – Битола, но засега не е познат идентитетот на добитникот.

Следното коло, се ресетира сумата и играчите ќе се борат за 7 милиони денари.

Извор КАНАЛ 5

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here