БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ова видео е прозвод на големата љубов и поддршка кон нашите соученички кои се борат со Дијабетесот тип 1. Во нивната борба, сме вклучени и ние, II-4 одд. заедно со нашата наставничка -Весна Аврамовска Димитровска.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here