Почитувани пациенти,

Болница „Плодност“ повторно започнува со работа на 13 април. За таа цел, веќе од утре, понеделник (06 април), од 8-16 часот може да закажувате термини за преглед на телефонскиот број 075 472 503.

Од 13 април, термините за преглед ќе се закажуваат преку нашите оператори на 047 208 880.

Во меѓувреме, останете дома и чувајте го Вашето здравје и здравјето на Вашите најмили.