БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Богатство од есенски бои и колорит деновиве ни ги разубави битолското градско шеталиште заедно со долниот градски парк. Ноемвриското сонце ја дополнува целокупната слика на есента која битолчанката Туљај Ајдароска ни ја пренесе со нејзините фотографии.

Уживајте во нив како да сте таму.

Благодариме Туљај.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here