БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес кај местото Мала Грива, дел од Баба Планина група битолчани ентузијазисти со крос мотори, имаа несекојдневно доживување од близина да ја сретнат и запознаат пелистерската мечка со нејзините две мечиња.

Им благодариме за видеото.

Видео испратено од Александар Димоски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here