БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Фотографиите од блиската средба на битолчанецот Влатко Крбалески и малото мече на Баба Планина денес со брзина на светлината стигнаа до сите нас.

Адреналинот сигурно бил уште поголем заради неизвесноста која постоела бидејќи нејзината мајка, вистинската господарка на планините, била тука во негова близина.

Фото Влатко Крбалески

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here