Фичовците се култ на едно време, а и денеска кога по улиците се возат џипови од илјадници евра и разни други мерцедеси и луксузни автомобили, секогаш е пријатна глетката да се види некое екстра зачувано фичо.

Еве едно такво “кутивче” кое е вистински убавец е со наши битолски таблици:

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here