БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На секое европско и светско првенство во ракомет нашите битолски навивачи се едни од најредовните, најбројните и најгласните. Верни на својата репрезентација и покрај екстремните временски услови, сепак тргнаа да ја бодрат ракоментната репрезентација на за Светското првенство кое ќе се одржи во Германија и Данска.

Од нас да ги поздравиме и да им посакаме среќен пат.

Напред Битола. Напред Македонија!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here