Иако нема некоја посебна организација или Фан зона, денес битолските навивачи заедно со другите од цела Македонија си најдоа место каде да го почнат загревањето пред вечерашната утакмица во 18.00 ч. на ракометната репрезентација на Македонија против репрезентацијата на Црна Гора.

Другите во 18ч. пред малите ТВ екрани и навиваме за Македонија!

Голема благодарност до Златко Паша и кафе бар Портал.