БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

За посета на секое од нив кликнете на:

КИТАШ

СЛАВИЈА

БРИОНИ

ДИОВСКИ КАПЕЈНЦИ

еден коментар

  1. ‘Капалишта‘ е погрешен збор кога веќе постои локален термин ‘Капејнца‘

    Поздрав

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here