Се вози некој битолски мангуп со женската во јака кола и ја прашва:

– Срцка, можи да те прашам нешто, ама искрено да ми кажиш?

– Даааа…

– Ќе даjш мори некоја банка за бензин?

🙂

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here