Наталија Маневска(25) од Битола е дипломиран инженер по биохемија и физиологија и голем љубител на музиката. Досега има земено учество на неколку талент шоуа. Започнува од својата 16-та година на Идол, па Икс фактор и кастинг Талент шоу, кастингот за мјузиклот за Тоше и др. Постојано е во потрага по нови авантури. Моментално невработена и слободното време го користи за исполнување на нејзините желби и сонувања. Ја сака науката, ја сака и музиката и во иднина планира да се занимава и со двете.

Погледнете ја баладата на Бејонс во нејзин стил: