БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанката Елена која живее во Дубровник, Р. Хрватска изрази искрена благодарност за докторот од Болницата Плодност кој два пати ѝ го спасил и му подарил живот:

“Докторе пред сѐ да сте ми здрави и живи, два пати ми го спасивте живтот, а сега и уште еден живот ми подаривте. Денес се роди Петар во 12:30 часот по природен пат и се во најдобар ред. Ми фалевте многу од срце само да знаете! Поздрав до сите вас, сите колеги.

А ние се гледаме за брзо за второ (имаме 5 ембриони замрзнати )”

Елена Р. од Битола, сега во Дубровник!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here