Државното музичко училиште “Тоше Проески” од Битола организира настан “Пееме и свириме за Сара”.

Настанот ке се одржи на 31.10.2018 во 13.00 ч. пред Веро-Широк Сокак. Ве покануваме да ни помогнете успешно да го реализираме настанот!