Добра вечер на сите!

Едно известување до сите граѓани на нашиот град!

Потпишување на петицијата за добивање на спортска сала и санирање на училишниот двор на ОУ”Кирил и Методиј” ќе се реализира од среда 5.11.2019 до 7.11. 2019 г., петок во или надвор од училиштето, па ве замолуваме сите добронамерни луѓе да се приклучат на ова петиција со својот потпис.

Ви благодариме на сите.
Се за наши и идни деца, да се избориме за нивно подобро школство.

Давор Гулевски