БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

По завршувањето на летото дојде редот и битолчани сами да си направат своја плажа. Уморени од скитањето по плажите на Преспа, Охрид и Грција сами се организираја и на познатиот Широк Сокак, во близина на кафе бар Јагода, се оптегачија на песок со чадори и лежалки.

Песок, плажа на Широк Сокак, зајдисонце и коктели… Новата битолска шема, новата битолска романтика…

Фотографии испратени “од едни пријатели”

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here