Битолчани како најверни љубители на ракометот и “машкото” 60 минутно бодрење грмат за поддршка на репрезентацијата на Македонија . Во прв ред на трибините се Крстичо, Домато, Тигана, Томче, Вале, Мацо, Пеце Корзо, Менде, Кирче, Слонче и др…

Да ги поздравиме! Напред Македонија!