Битолските навивачи во прв ред на трибините на „Олимпија Хале“ во Минхен. Националниот тим пак ќе се чувствува како дома, бидејќи нашите навивачи се пристигнати во голем број од цела Македонија.

Јапонија-Македонија

Состав: Борко Ристоски, Никола Митревски, Дејан Манасков, Гоце Георгиевски, Мартин Поповски, Филип Лазаров, Филип Талевски, Филип Кузмановски, Филип Чурлевски, Горан Крстевски, Мартин Серафимов, Кире Лазаров, Стојанче Стоилов, Жарко Пешевки, Велко Маркоски и Марио Танкоски.

Натпреварот Македонија-Јапонија започна во 15:30 часот

Напред Македонија!


Фото Гол.мк