БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Улиците, пабовите и меаните во Букурешт се преполни со битолчани и македонски навивачи кои ја зовриваат атмосферата пред денешниот натпревар со Австрија. За другите нас да не заборавиме, почеток во 18.00 ч. пред малите ТВ екрани низ битолските кафичи или во домашен амбиент: Се навива за МАКЕДОНИЈА ❤️.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here