Битолчанецот Петар Ставрев (р.1941) фотограф и доајен на битолското новинарство секој 02 јануари веќе 23 година по ред се искачува на Антена Пелистер, каде заедно со екипата кои се на должност, симболично отвораат шампањско по повод започнувањето на Новата година и Божиќните празници.

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Цело ова доживување им траеше околу 12 часа тргнувајќи пеш од на Лазо Вилата и обратно.

Имајте среќни празници!

Фотографии Сашо Ставрев

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here