Битолчанецот Дејан Киревски во очи на доаѓањето на летото и затоплување на температурите реши да ги употреби старите расфрлани работи и од нив да направи машина за сладолед, модерно речена ICE CREAM ROLL MACHINE. Го очекуваме и на Широк Сокак да ни направи мала презентација. Погледнете :