БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

И Битола го прифати популарниот 10 годишен челенџ, пред и после десет години. Резултатите ќе ги погледнете сами…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here