БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во текот на денешниот ден имавме еден твит каде еден твитерџија за 15 минути се заљубил во Битола. Благодарение на фотографиите од битолчанецот Петар Стојановски кои ги споделуваме со вас ќе се заљубите уште побрзо. Уживајте во нив. Битола била и ќе биди.

Фотографии испратени од Петар Стојановски на кого јавно му се заблагодаруваме.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here