Фотографијата е таа која ги носи спомените со неа, а најголема заслуга за тоа имаат големите фотографи, кои несебично одвојуваа нивни лични средства за да фотографираат несекојдневни увавини и прилики кои и до ден денес се останати и присутни меѓу нас.

Димитри Гина ти благодариме за вашата екслузивна галерија. Еден и единствен!

Битола на минус 30…Или повеќе…Ретро галерија.

Некогашна фонтана пред СВР Битола.