БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Понеделнички…
Заедно со сите вас над 30.000 битолчани,Бабам Битола / Битола Стари Фотографии / Градот на Конзулите / Тера ТВ…
Од старите фотографии ја откриваме стара Битола…

 

image

Само вистински познавач на градот ќе погоди каде точно се наоѓа ова место во Битола 🙂

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here