БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нашата битолчанка Ангела Лавровска (18) од Битола нејзиниот музички талент го претстави во живо пред стручното жири на новото музичко талент шоу „ЗАБЛЕСКАЈ“ после што продолжува во полуфинале:

„Свирењето пијано ми е голема љубов а најмногу ја сакам поп-музиката. Па затоа, најчесто пеам забавни нумери. Уште од мали нозе ја сакам музиката, а низ годините се трудам да ја негувам таа љубов и да го развивам својот талент.

Од македонската сцена најмногу ги слушам Елена Ристеска, Александра Јанева, Каролина Гочева, Калиопи итн. Искрено не можам да се одлучам кој е мојот музички идол, бидејќи имаме многу одлични изведувачи од кои може многу да се научи“… ни изјави Ангела.

Нејзината изведба ја имате на 27.12 минута од ова видео:

Нека и е со среќа и ние ќе продолжиме со поддршка на нашата млада и талентирана битолчанка!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here