Ви ја претставуваме АнаМарија Поповска од Битола со нејзиниот прв ковер во соработка со MeowDuction Production и Христиан Петковикј.

Ана Марија има учествувано на кастинг талент шоу ,,Тајно моја” и на фестивалот ,,Тра ла ла” и ова е само почеток кон тоа нејзиниот сон да стане реалност.

Да ѝ дадеме малку ветер во грбот. Одлична!

Погледнете :