БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

“Поради реакциите на битолчани, денес го чистевме коритото на реката Драгор од несовесните граѓани кои фрлаат отпадоци од нашата пекара во реката.

Воедно би сакале да ги замолиме нашите ценети потрошувачи отпадоците да ги оставаат во корпите.

Ви благодариме!!!”

Boulevard Bakery, Buzz – Ice Cream, Milkshake & Donuts

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here