БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Обилните врнежи на снег кои траат веќе два дена до сега на Копанки ни донесоа 40 сантиметри снежна покривка. Врнежите ќе продолжат и во текот на денешниот ден и да се надеваме дека Ски центарот Копанки ќе профункционира од утре.

Фотографија испратена од Марјан Елена Талевски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here