Широк сокак во бело- Бела ноќ Битола по 11ти пат на 25. август – Нокаут и The Groove, 26. август Дејвид Моралес заедно со Дј Ацика и Дј Љубиша.
Кафичи со шанкови: Портал, Расчекор, Стејџ бар, Епинал, Давидов, Симбол.