БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Чудотворната икона на Мајката Божја пристигна во Битола и се наоѓа во истоименованиот храм св. Пресвета Богородица, каде можете слободно да ја видите и посетите. На помош нека е…Извор Николче Димовски Цонтев

еден коментар

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here