По мала пауза повторно во среда (22.11) имаме европски натпревар на домашен терен, против Пик Сегед. Време е за прва победа и прва радост на битолската публика. Собирот започнува во 17:30ч пред Офицерски каде ќе можи да набавите карти за Чкембарскиот коп .