БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Од вечерва уште неколку групи битолчани се приклучија на останатите верни македонски навивачи кои од самиот старт на Европското првенство во фудбал ја бодрат нашата репрезентација.

Љубовта кон фудбалот и желбата да се присуствува на фудбалски натпревари уште еднаш покажува дека не познава граници, далечина, умор и километри. А фудбалската репрезентација на Македонија ги има битолчани кои се едни од нејзините најверни навивачи. НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here