БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во текот на вчерашниот и денешниот ден јаките грмотевици на циклонот Флоријан ја сардисаа Битола при што настрадаа и неколку возила. Во Битола моментално се чувствува миризба на чад и изгорено…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here