Два дена остануваат до отворањето на Вашиот нов омилен кафе-бар!

Релаксирачка атмосфера, добро кафе, ладен пијалок, свежина и зеленило кое живот дава.

Ова е најавата за новиот кафе-бар Бар Општина.

Свеченото отворање е планирано за 26ти Јули, среда, во 21ч. Локацијата е срцето на Битола – Дворот на Стара Општина.
Зачувајте го датумот, добредојдени сте сите!