БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

У. О. “Тодор Ангелевски” денес во пролетна еколошка активност за разубавување на училишните дворови, во централното училиште, подрачните училишта во Г. Оризари и училиштето во нас. Стрелиште…

СЕКОЈ НАШ ДЕН Е ЗА ПОДОБРО УТРЕ…

ОУ Тодор Ангелевски Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here